Afbeelding
Vloer leggen

Op zoek naar een klein verbouwproject? Probeer deze opties!

2 juli 2020 om 16:23 Partnercontent

Door de lockdown is het in veel Nederlandse huishoudens rustiger dan gewoonlijk. Wat moet je dan doen met al die vrije tijd? Juist, je huis opknappen! Toch kunnen we ons goed voorstellen dat je niet meteen in een bouwput wilt wonen, juist nu je zoveel thuis bent, dus een klein verbouwproject is dan een verstandige keuze. Wanneer je inspiratie zoekt hiervoor hebben we precies wat je nodig hebt, een lijstje met tips van projectjes die je op kunt pakken. Bekijk ze hieronder!

Leg een nieuwe vloer

Veka vloeren en vergelijkbare leveranciers hebben prachtige vloeren in de aanbieding die je bovendien enorm gemakkelijk zelf kunt leggen. Het meeste werk gaat dan ook vaak zitten in het verwijderen van de oude vloer. Gelukkig is ook dat gemakkelijk te regelen. Je hoeft alleen maar te zorgen dat je het juiste gereedschap hebt en een paar sterke handen in kunt schakelen om alle meubels te verplaatsen, dan is het vervangen van de vloer in een dag klaar!

Verf je muren

Een andere klus die je nu mooi op kunt pakken is het verven van de muren in je huis. Je kunt dit zo groot of klein maken als je zelf wilt, door vooraf te besluiten wat je precies wilt gaan verven. Misschien wil je slechts één muur een nieuw kleurtje geven bijvoorbeeld, of ga je juist voor de gehele benedenverdieping? Het kan dan handig zijn om er een heel weekend voor uit te trekken, maar het eindresultaat is het in bijna alle gevallen meer dan waard.

Knap de tuin op

Nu ook het weer een stuk beter is geworden kun je prima aan de slag in je tuin. Wanneer je een beetje doorwerkt heb je dan nog meer dan genoeg tijd om allerlei voorjaarsbloeiers te planten en die nog uit te zien komen voordat de zomer goed en wel voorbij zal zijn! Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je nog helemaal tevreden bent over de beplanting, maar vooral heel graag je vlonders schoon wilt spuiten of je tuin weer eens wilt ophogen. Allemaal goede projectjes om mee aan de slag te gaan, wat ons betreft!

Ga lekker aan de slag

Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf welk projectje het gaat worden. Het belangrijkste is dat je iets kiest waarvan je weet dat je blij gaat zijn met het resultaat. Een vervelende klus met weinig resultaat kun je beter voor een andere keer bewaren. Succes!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie