Afbeelding
AberMedia

Politie zoekt getuigen ernstig ongeval in Barneveld

23 juni 2020 om 07:00 Ongeval

BARNEVELD De politie in Barneveld zoekt getuigen van een ongeval dat maandagavond plaatsvond op de Valkseweg in Barneveld. Bij een ernstige aanrijding tussen een bromfietser en een personenauto raakte een 17-jarige bromfietser ernstig gewond. 

De bromfietser, een 17-jarige jongen uit Hoevelaken, en de personenauto kwamen rond 18.35 uur ter hoogte van de Espeterweg met elkaar in botsing. De hulpdiensten werden massaal gealarmeerd, onder meer een traumahelikopter werd opgeroepen. Die landde in een naastgelegen weiland. Het slachtoffer werd onder begeleiding van de trauma-arts met spoed over gebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto is een 39-jarige man uit Ede.

GETUIGEN De politie vermoedt dat inzittende(n) van een wit busje getuigen zijn geweest van het ongeval en komt graag met de inzittende(n) in contact. ,,Bent of kent u één van de inzittenden van het busje of bent u zelf getuige van het ongeval geweest en heeft u zich nog niet gemeld, dan zouden wij graag met u in contact komen", aldus de politie. Contact opnemen kan via 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer 2020287559. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie