Afbeelding
Raamdecoratie

4x raamdecoratie voor een modern interieur

2 juli 2020 om 16:13 Partnercontent

Strakke lijnen, luxe materialen en open ruimtes die met elkaar in verbinding staan zijn niet weg te denken binnen een modern interieur. Maar welke raamdecoratie matcht goed met deze woonstijl? Van houten jaloezieën tot gordijnen er is genoeg keus. Wij hebben 4x de beste raamdecoratie voor een modern interieur voor je op een rij gezet. Zo ben jij verzekerd van bijpassende raamdecoratie.

1. Strakke lijnen met houten jaloezieën
Houten jaloezieën zijn de perfecte raamdecoratie voor een modern interieur. Ze passen binnen het neutrale kleurenpatroon, hebben strakke rechte lijnen en zijn gemaakt van mooie duurzame houtsoorten. De houten jaloezieën van INHUIS zijn samen te stellen in verschillende lamelbreedtes: 25mm, 50mm en 70mm. Heb je een breed raam? Kies voor de brede 70mm lamel. Hiermee creëer je meer lichtinval, wanneer je de lamellen op kantelt. Tip: kies voor RVS koordgewichten in plaats van hout. Dit geeft de jaloezieën een luxe look.

2. Zwarte aluminium jaloezieën
Helemaal passend binnen een modern interieur zijn dus jaloezieën, zo ook de aluminium jaloezieën. Een groot voordeel van de aluminium jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor iedere ruimte in huis. Zelf voor in je moderne badkamer! De jaloezieën zijn samen te stellen in meer dan 75 verschillende kleuren. Hierdoor zit er altijd wel een kleur bij die past bij jouw interieur. De mat zwarte aluminium jaloezieën zijn een echte aanrader. Door de matte touch en de donkere kleur passen ze perfect binnen de moderne stijl.

3. Witte rolgordijnen
Laat de strakke lijnen terugkomen door te kiezen voor rolgordijnen als raamdecoratie op maat. Door de diversiteit aan kleuren en stoffen zijn rolgordijnen ideaal in een modern interieur. Kies voor een transparante witte kleur stof, hierdoor laat je meer licht naar binnen, waardoor de ruimte veel lichter wordt en ruimer oogt. Naast de kleur kun je ook voor extra opties kiezen. Zo heb je de keuze uit een strakke houten onderlat en een metalen koord. Ook kun je de rolgordijnen elektrisch laten uitvoeren. Hierbij bedien je je rolgordijnen eenvoudig met een afstandsbediening of app op je smartphone.

4. Moderne shutters
Last but not least: shutters. Shutters hebben een strakke en moderne afwerking wat zorgt voor een zeer luxe en moderne uitstraling. De houten binnenluiken veranderen iedere ruimte in huis tot een aangename plek. Houd de shutters zo strak mogelijk en kies voor de moderne uitvoering, gladde houtsoort in een neutrale kleur en een verborgen bediening. Zo passen de shutters perfect bij jouw moderne interieur. Heb je een rond of schuin raam? Dat is met shutters geen probleem. Deze raamdecoratie op maat is geschikt voor ieder type raam.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie