Afbeelding
Feest

Help! Mijn moeder wordt 50!

2 juli 2020 om 16:00 Partnercontent

Je moeder is bijna jarig en ze wordt Sarah! Je wilt natuurlijk het leukste feest geven en je moeder verrassen met een leuke verjaardag met de hele familie en al jullie vrienden. Een groot feest geven kost vaak wat geld, maar je krijgt er een onvergetelijke dag voor terug vol met liefde en plezier. In dit artikel delen we een aantal tips hoe je een groot feest organiseert voor iemand die Sarah wordt.

Logeerpartijtje
Het wordt een druk weekend met lange, drukke dagen. Er moeten veel dingen geregeld worden en je hebt hulp nodig van veel mensen. Verras je moeder en familie door een huisje te huren voor het weekend. Je moeder wordt verwend en je familie helpt je de laatste puntjes op de i te zetten. Zoek op internet naar groepsaccommodatie Nederland en kies een huis uit in de buurt van de feestlocatie. Je familie hoeft niet ver te reizen en kunnen je moeders verjaardag alvast vieren met een kleinere groep. Samen met je familie kun je afspreken dit als eerste cadeau te geven aan je moeder namens de hele familie. Zo verdeel je de kosten en wordt het niet te duur.

Plan
Het is belangrijk dat je voor het feest een plan maakt. Hierin deel je het budget wat gebruikt kan worden, de boodschappenlijst (denk aan drank, eten en hapjes tussendoor), de taart, fotomomenten, speeches en een dj. Daarnaast heb je ook een lijst nodig met alle uitgenodigden en moet je een uitnodiging maken en opsturen naar iedereen. Wanneer je weet hoeveel mensen er komen, is het tijd een feestlocatie uit te kiezen. Vraag aan vrienden en familie naar ervaringen met feestlocaties en kijk eens op internet naar locaties zoals Mereveld. Plan een afspraak in en ga langs om te kijken of de locatie past bij het onderwerp van het feest.

Feestactiviteiten
De locatie en taart zijn gekozen, iedereen is uitgenodigd, maar nu hebben we nog feestactiviteiten nodig. Je wilt het feest leuk maken voor jong en oud. Hierbij horen verschillende activiteiten die je op locatie kunt doen. Zet een Sarah piñata in de speelruimte voor de kinderen, maak een photobooth met verschillende figuurtjes die je voor je gezicht kunt houden en foto’s kunt maken, leg notitieboeken neer zodat iedereen zijn of haar leukste herinnering kan delen met je moeder, organiseer een karaoke-uur en laat je moeder wat foute opdrachten uitvoeren wanneer ze al iets te veel op heeft.

Deel hieronder de leukste feestmomenten met je moeders verjaardag!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie