Afbeelding
Dameshorloge

De 5 musthaves van 2020

2 juli 2020 om 15:44 Partnercontent

Een nieuw jaar betekent een nieuwe wishlist en speciaal voor jou heb ik de musthaves van 2020 op een rijtje gezet.

Daniel Wellington DW00100163 Dameshorloge + tijdelijk met armband
Dit mooie horloge is van Daniel Wellington en zeker geen onbekend. In 2019 was Daniel Wellington al razend populair en in 2020 zal deze populariteit doorzetten. Dit model is goud met een witte wijzerplaat, de bijpassende armband is ook goud. Bijpassend bij elke outfit en stijlvol voor alle gelegenheden. Dit horloge is in de sale bij Wowwatch. Wowwatch heeft momenteel sale op vele mooie modellen van onder andere Daniel Wellington, Michael Kors en Burberry.

Valentino Divina Clutch
De tassen van valentino staan bekend om hun elegante look en uitstekende kwaliteit. De Divina clutch is perfect voor jouw avondje uit. De clutch sluit doormiddel van een flap met een magneet. De tas heeft een open vak en een vakje met een rits. Een grote pro voor deze clutch is dat hij multifunctioneel is, er zit een schouderhengsel bij waardoor je hem ook als crossbody kunt dragen. Valentino heeft ook een bijpassende riem ontworpen, hoe leuk is dat?

De divina clutch is in meerdere kleuren verkrijgbaar waaronder zwart, lichtroze en goud. Bij The Little Green Bag is ook de bijpassende riem verkrijgbaar.

Cowboysbag Bag Edgemore 15 inch
De bag edgemore komt uit de nieuwe Clean Lines collectie van Cowboysbag. Deze prachtige en functionele tas kan niet missen in 2020. De tas is van echt leer van hoge kwaliteit en gaat daarom nog jaren mee. Hij wordt geleverd met een afneembaar en verstelbaar schouderhengsel. De tas heeft veel vakken, het hoofdvak sluit middels een ritssluiting. De tas bevat ook een groot laptopvak. Het laptopvak is gewatteerd en is groot genoeg voor een 15 inch laptop. De perfecte tas voor mee naar school of kantoor. De Cowboysbag Bag Edgemore is verkrijgbaar in het bruin, grijs, donkerblauw, zwart en geel.

Suitsuit fabulous fifties passport holder
Paspoorthoesjes zijn helemaal hip en happening. Net als het trendy merk suitsuit. Daarom kan een paspoorthoesje van suitsuit dit jaar niet missen uit jouw reistas. Het paspoorthoesje is verkrijgbaar in verschillende pastelkleuren verkrijgbaar: Roze, paars, geel en mint. De leuke hoesjes matchen met de populaire reiskoffers van suitsuit. De cover biedt ruimte voor je paspoort en vier andere pasjes.

Ted Baker Vivekah make-uptas
Je make-up verdient een mooie toilettas, en deze tas van Ted Baker is perfect. Het tasje is gemaakt van polyamide en heeft een glans. De voorkant is gedecoreerd met het kenmerkende strikje van Ted Baker. Het tasje is roze met een bijpassende rose-gouden ritssluiting. Dit tasje is net als de tas van Cowboysbag en het suitsuit paspoorthoesje verkrijgbaar bij The Little Green Bag.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie