VV Barneveld.
VV Barneveld. import

Derde zege op rij VV Barneveld

10 maart 2018 om 22:10 Sport/sport

BARNEVELD VV Barneveld zette zijn zegereeks voort en won voor de derde achtereenvolgende keer. Nu werd SP Teuge met 3-1 het slachtoffer en opnieuw gebeurde dat in de slotfase. Voor de rust wisten beide ploegen weinig kansen te creëren. Pas in de 45e minuut viel de 1-0. Elroy Ecksteen werd onderuit gehaald en Elmeris Avdic benutte de penalty;1-0. Bijna had Barneveld in blessuretijd de voorsprong nog weggegeven, maar Rinse Verwey voorkwam erger.

Na de rust drong Teuge meer en meer aan, maar meer dan een groot aantal hoekschoppen leverde dat niet op. In de 86e minuut viel de 1-1, eveneens uit een strafschop. Teuge wilde hierna forceren, maar kreeg in de 90e minuut de deksel op de neus. Elroy Eksteen schoot de 2-1 binnen. In de 93e minuut viel de definitieve beslissing. Op een voorzet van Elroy Eksteen scoorde Elmeris Avdic de 3-1.