Inloopspreekuur MEE Veluwe gaat weer open

9 juni 2020 om 09:35 Overig Deel je nieuws

Vanwege het corona-virus was het inloopspreekuur cliëntondersteuning de afgelopen tijd alleen telefonisch bereikbaar. Nu een aantal maatregelen is versoepeld, kunnen inwoners weer binnenlopen met een vraag over bijvoorbeeld opvoeding & ontwikkeling, samenleven & wonen, leren & werken of regelgeving & geldzaken. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Het inloopspreekuur in de Bibliotheek Barneveld is vanaf 9 juni weer elke dinsdag open van 14.00 tot 16.00 uur. 

Een cliëntondersteuner van MEE luistert naar de vraag, denkt mee en geeft informatie en advies. Ze kunnen ook iemand bijstaan in een gesprek met een gemeente, bij een onderzoek of een aanvraag voor een voorziening of zorg.

Bezoek volgens de richtlijnen van het RIVM
Inwoners van de gemeente Barneveld, kunnen vanaf 9 juni weer iedere dinsdag tussen 14.00 en 16.00 uur terecht bij het inloopspreekuur cliëntondersteuning in de Bibliotheek Barneveld, Nieuwstraat 29 in Barneveld.

Het is vanzelfsprekend dat we werken volgen de richtlijnen van het RIVM:

·       1,5 meter afstand.
·       desinfecteren handen bij binnenkomst en vertrek.
·       niesen/hoesten in de binnenkant van de elleboog.
·       bij hoesten, neusverkoudheid, koorts of benauwdheidsklachten wordt geen bezoek gebracht aan het informatie- en adviespunt.
·       als één iemand binnen het huishouden koorts of benauwdheidsklachten heeft wordt geen bezoek gebracht aan het informatie- en adviespunt.

Vragen?
Voor vragen kan telefonisch contact opgenomen worden met MEE Veluwe via 055 – 526 92 00.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie