Het Scherpenzeelse college met wethouders Gerard van Deelen en Izaäk van Ekeren, burgemeester Harry de Vries en wethouder Henny van Dijk. Tweede van rechts is gemeentesecretaris Wilma van de Werken.
Het Scherpenzeelse college met wethouders Gerard van Deelen en Izaäk van Ekeren, burgemeester Harry de Vries en wethouder Henny van Dijk. Tweede van rechts is gemeentesecretaris Wilma van de Werken. Gemeente Scherpenzeel

Wethouders online voor vragen toekomst Scherpenzeel

28 mei 2020 om 08:12 Politiek

SCHERPENZEEL De drie wethouders van de gemeente Scherpenzeel zijn woensdagavond digitaal in gesprek geweest met inwoners en andere belangstellenden de toekomstplannen zoals die deze week in de kadernota zijn gepresenteerd. Deze kadernota is te vinden op de website van de gemeente (www.scherpenzeel.nl) in het persbericht ‘Scherpenzeel klaar voor de toekomst’ onder ‘actualiteiten’. Ook vanmiddag, donderdag 28 mei, is er van 16.00 tot 17.00 uur gelegenheid voor het stellen van vragen.

De online bijeenkomst wordt georganiseerd via Webinargeek voor alle inwoners en is ook te volgen via de website van de gemeente (onderdeel toekomstvisie. Wie vragen heeft voor de wethouders kan zich aanmelden via een link  De bijeenkomst via WebinarGeek. WebinarGeek is webbased, deelnemers hoeven dus niks te installeren. Het werkt gewoon via de webbrowser.

,,De komende weken zult u veel van (en over) ons horen’’, meldt het college. ,,Houden we zelf de regie over onze voorzieningen en dienstverlening, of worden we gedwongen tot herindeling? In de kadernota staan ook de financiële kaders voor de komende jaren. Van die gemeentefinanciën hangt heel veel af. Dat we moeten investeren in onze organisatie om de basis op orde te krijgen is wel duidelijk. Maar hoe gaan we dat met zijn allen betalen? Waar gaan we geen geld meer aan uitgeven? Gaat er fors bezuinigd worden op de bibliotheek? Kunnen we De Breehoek een bredere basis geven, zodat we deze prachtige voorzieningen ook in de toekomst kunnen behouden? Allemaal zaken die belangrijk zijn voor ons dorp en voor u, als inwoner. Wat de provincie van onze kadernota vindt horen we op 4 juni.’’
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie