Afbeelding
Jas kopen

Consumenten uit Gelderland zijn echte vooruitdenkers

2 juli 2020 om 15:33 Partnercontent

Inwoners van de provincie Gelderland denken maar al te graag vooruit. Dit blijkt uit een groot onderzoek van Jas.nl onder alle bezoekers van deze webshop voor jassen. De Gelderse consumenten kopen vaak een jas per seizoen in het voren. In de lente kopen ze dus al een jas die ze dragen in de zomer, terwijl ze in de zomer al een herfstjas hebben aangeschaft. Hieruit wordt bovendien direct duidelijk dat er regelmatig een nieuwe jas aan de kapstok hangt.
 

Gelderse inwoners hebben een jas voor elk seizoen
Er hangen niet alleen nieuwe jassen in de hal van huizen in Gelderland, je vindt er ook nog eens veel jassen. Consumenten uit Gelderland hebben vaak namelijk een jas specifiek voor elk seizoen. Eigenlijk is dit heel slim, zodat je het nooit te warm of te koud hebt. Voor elk type weer hebben de Gelderlanders een geschikte jas. Aan de kapstok vind je in deze provincie dus vaak een winterjas, een zomerjas, een regenjas en een lentejas.
 

Groot budget voor jassen in Gelderland
Bovendien zijn de consumenten uit Gelderland vaak bereid om relatief veel geld te besteden aan een nieuwe jas, met name als je het vergelijkt met andere provincies. Voor een nieuwe winterjas betalen de Gelderlanders gemiddeld 100 euro, terwijl ze zo een 75 euro willen betalen voor een zomerjas. Hetzelfde bedrag willen ze uitgeven voor een gloednieuwe regenjas, terwijl ze 50 euro over hebben voor een lentejas. Dit is enigszins logisch, aangezien de provincie Gelderland meerdere regio’s heeft die gezien worden als erg rijke regio’s. Hier worden onder meer de Veluwe en de Achterhoek onder gerekend. Overigens heeft Gelderland ook gebieden die armer zijn, denk bijvoorbeeld aan Arnhem en Nijmegen. Dit is ook te zien aan hoeveel men doorgaans betaalt voor een nieuwe jas.
 

Gelderse consumenten zijn modebewust
Daarnaast zijn de inwoners van Gelderland ook zonder meer modieus te noemen. Ze volgen als ze een nieuwe jas kopen vaak de laatste trends op, al kijken ze tevens naar de adviezen die worden gegeven op de site. Ze zijn dus uiterst modebewust. Dit zie je ook terug in de aankopen van Gelderse consumenten. Er wordt vaak gekozen voor een jas die kwalitatief goed is, maar ook voldoet aan de hippe en stijlvolle mode. Er wordt dus gezocht naar de perfecte combinatie van kwalitatief en stijl, wat de inwoners van Gelderland vaak zeker vinden als op zoek zijn naar een jas.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie