Afbeelding
Wouter van Dijk

'Eerste zwemmers vanaf dinsdag welkom in De Veluwehal'

11 mei 2020 om 08:32 Corona

BARNEVELD Zwemmers zijn waarschijnlijk vanaf dinsdag weer welkom in zwembad De Veluwehal in Barneveld. Dat meldt exploitant Optisport. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus was het zwembad de afgelopen weken gesloten. Zwemmen kan echter alleen op reservering, douchen moet thuis.

,,Na een lange periode van dichte deuren en lege baden, kijken wij er enorm naar uit om weer zwemmers te mogen verwelkomen. De openstelling van ons zwembad zal echter niet direct weer zijn zoals iedereen van ons gewend is. Wij zullen in een aantal fases toewerken naar onze reguliere openstelling en aanbod van activiteiten'', meldt Optisport. De organisatie kondigt aan dat ze ernaar streeft om maandag het programma voor de komende weken bekend te maken en dinsdag de deuren te openen.  

RICHTLIJNEN RIVM ,,Om de veiligheid voor onze gasten en het personeel te kunnen waarborgen, zijn naast de richtlijnen van het RIVM, aanvullende maatregelen opgesteld'', meldt Optisport. Bezoekers moeten hun badkleding bijvoorbeeld thuis al aantrekken en dienen voorafgaand aan het zwembadbezoek thuis naar het toilet te gaan. Bovendien is het de bedoeling dat zwemmers thuis douchen. Verder is er een speciale looproute en krijgen zwemmers na het zwemmen vijf minuten de tijd om zich aan te kleden en het pand te verlaten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie