John van Ginkel
John van Ginkel Nanette de Jong

Waarom de Quooker veel meer is dan een kokendwaterkraan

9 mei 2020 om 13:12 Zakelijk

BARNEVELD Je komt hem in bijna elke nieuwe keuken tegen: de Quooker. Waarom is deze bijzondere kraan zo populair? Keukenspecialist John van Ginkel van Van Ginkel Keukens in Barneveld legt het uit.

De Quooker, een Nederlandse uitvinding, bestaat al 25 jaar en heeft in een kwart eeuw een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Hij levert nog steeds razendsnel kokend water, maar helpt u tegenwoordig ook aan gekoeld, gefilterd en zelfs bruisend water. De basis is in al die jaren hetzelfde gebleven: kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. De Quooker is verkrijgbaar in de kleuren zilver, chroom, zwart en oud messing en biedt tal van voordelen.

BESPAAR TIJD De Quooker maakt het leven een stuk gemakkelijker. U hoeft nooit meer te wachten tot het water in de pan of waterkoker kookt. Dankzij de Quooker beschikt u binnen een paar seconden over kokend water. Handig als u bijvoorbeeld een ei wilt koken of wilt genieten van een kop thee.

BESPAAR ENERGIE De Quooker is veel energiezuiniger dan een warmwaterboiler of keukenboiler. Dankzij de hoogwaardige isolatie van de boiler verbruikt de Quooker slechts voor vijf cent aan energie om u de hele dag van kokend water te voorzien.

BESPAAR WATER In tegenstelling tot bij een waterkoker of fluitketel tapt u bij de Quooker alleen het water dat u daadwerkelijk nodig heeft. Waterverspilling behoort daarmee tot het verleden.

BESPAAR RUIMTE Staat uw keukenwerkblad ook vol met apparatuur? De Quooker maakt andere apparaten overbodig, waardoor u meer ruimte creëert. Ook in uw keukenkastjes. De Quooker is ongeveer zestig procent kleiner dan een standaard keukenboiler.

OOK VOOR GEKOELD EN BRUISEND WATER De nieuwste Quookers leveren naast kokend water ook gekoeld, gefilterd en zelfs bruisend water. Verfrissend en gezond en handig om bijvoorbeeld snel lekkere limonade te maken voor de (klein)kinderen. En u hoeft niet meer te sjouwen met zware kratten en flessen.

VEILIG Omvallende waterkokers zorgen jaarlijks voor honderden ongelukken, waarbij vaak jonge kinderen zijn betrokken. De Quooker is veilig. Dankzij een uitgekiend beveiligingssysteem geeft een Quooker nooit zomaar kokend water. De uitloop van kraan is bovendien zo goed geïsoleerd dat hij niet heet wordt.

LANGE LEVENSDUUR De Quooker heeft een lange levensduur en het mooie is dat het apparaat zo is ontworpen dat onderdelen eenvoudig vervangen kunnen worden. Het zal u niet zijn ontgaan: ik ben een Quooker-fan. Een prachtig Nederlands product dat nog steeds volop in ontwikkeling is. Wilt u de Quooker een keer van dichtbij bewonderen? In onze showroom geven we u graag een demonstratie.

Aangeboden door Van Ginkel Keukens in Barneveld 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie