Afbeelding
Wouter van Dijk

Modezaak The Old Barn sluit de deuren

4 mei 2020 om 17:04 Economie

BARNEVELD Na ruim twintig jaar sluit modezaak The Old Barn op 1 augustus de deuren van de winkel aan de Langstraat in Barneveld. Dit maakt het bedrijf bekend via Facebook.

In dit bericht laat de winkel weten dat het besluit om te stoppen heel lastig was. Moeilijke marktomstandigheden vormen de directe aanleiding hiervoor. ,,Tijden veranderen en ook wij merken dat", zo staat er. ,,Grote webshops overheersen, klanten neigen ernaar om hun inkopen in grote steden te doen en we zien de loyaliteit van onze klanten wegebben."

Op 26 augustus 1999 opende The Old Barn voor het eerst haar deuren aan het Torenplein. Vier jaar later verkaste de winkel naar het karakteristieke winkelpand aan de Langstraat. In 2008 werd een nieuwe afdeling geopend, speciaal voor (jonge) tieners: Young. Per 1 augustus aanstaande verdwijnt de naam The Old Barn dus uit het Barneveldse straatbeeld. Vanwege de sluiting geeft de winkel tot die datum vijftig procent korting op de gehele collectie.

,,Al die jaren hebben we vol passie u als klant bediend en modische maar draagbare collecties aangeboden", aldus The Old Barn op Facebook. ,,We willen onze vaste, trouwe klanten danken voor hun loyaliteit, enthousiasme en gezelligheid in de achterliggende jaren! We begrijpen dat dit ook jullie hard zal raken."

Deze krant benaderde eigenaar Dirco Rijnders voor een reactie. Hij geeft aan later te willen reageren op zijn besluit.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie