PREMIUM ARTIKEL

'Kan niet wachten tot horeca weer open gaat'

Zakelijk
Foto: Erik van 't Land
2 mei 2020, 06:34
Precies drie jaar geleden is Jesse hier zijn restaurant begonnen. Het had nu een jubileumfeest moeten zijn.
Precies drie jaar geleden is Jesse hier zijn restaurant begonnen. Het had nu een jubileumfeest moeten zijn.
BARNEVELD

Samen met Jesse Madern van restaurant Madern uit Barneveld bespreek ik wat de gevolgen zijn van het coronavirus voor zijn zaak. De crisis heeft hem geïnspireerd tot het maken van onder andere de Culibox en het Mamaverwenpakket: diners die zo zijn gemaakt dat je thuis nauwelijks nog wat hoeft te doen. Jesse geeft tips, zodat je je eigen etentje thuis ook goed kunt voorbereiden.

Inge Melisse

Ik ben dol op alles dat met eten te maken heeft. Een winkel vol mooie producten, een boek met recepten, uit eten gaan. Alles inspireert mij om zelf in de keuken aan de slag te gaan.

Deel dit artikel via:









advertentie