Paul Schwencke (r) en zijn team. V.l.n.r. Linda van den Broek, Niels Beelen, Alisa ter Maten, Anouschka Bosch, Thirze Wolswinkel en Esmée van Deuveren. Helena Bosch en Marijn Perfors ontbreken.
Paul Schwencke (r) en zijn team. V.l.n.r. Linda van den Broek, Niels Beelen, Alisa ter Maten, Anouschka Bosch, Thirze Wolswinkel en Esmée van Deuveren. Helena Bosch en Marijn Perfors ontbreken. Foto Helena Bosch

Bruna Barneveld breidt assortiment uit

1 mei 2020 om 07:58 Advertorial_1

BARNEVELD Met een nieuwe indeling en een flinke uitbreiding van het assortiment krijgt Bruna Barneveld een andere en vooral eigentijdse uitstraling. „Hierdoor kunnen we onze vaste klanten nog beter van dienst zijn en hopen we degenen die ons nog niet zo goed kennen ook in de winkel te mogen verwelkomen", zegt Paul Schwencke.

„Brunawinkels zijn vooral bekend van de boeken, tijdschriften, wenskaarten en kantoorartikelen", vervolgt Paul, „maar we hebben veel meer in huis. Zo vinden de klanten bij ons straks een uitgebreide collectie spellen, is er een brede keuze aan speelgoed, hebben we tal van cadeau-artikelen en komen ook de boekenliefhebbers aan hun trekken. Door de andere indeling komen onze producten beter uit de verf en krijgen onze klanten een aantrekkelijk overzicht van onze producten. "

WOENSDAG WEER OPEN Op maandag 4 en dinsdag 5 mei is de winkel aan de Jan van Schaffelaarstraat in het centrum van Barneveld gesloten. Tijdens die twee dagen gaan Paul en zijn complete team hard aan de slag om de winkel een frisse, eigentijdse uitstraling te geven.

Daarbij gebruiken ze zoveel mogelijk de bestaande middelen, legt hij uit. „Doordat we de schappen herschikken en de beschikbare ruimte anders indelen, krijgen de klanten een betere indruk van ons brede assortiment. Woensdag 6 mei gaan de deuren weer open. Dan hopen we veel bestaande en nieuwe klanten te mogen verwelkomen."

FIETSENSPRINGERS De klanten kunnen tot zaterdag 9 mei profiteren van tien 'knalaanbiedingen'. „Wij noemen dat 'fietsenspringers'. Zo mooi, dat je ze niet kunt laten schieten en direct de fiets, of de auto, pakt om naar onze winkel te komen. Ik weet zeker dat iedereen iets van zijn of haar gading weet te vinden."

VEILIG WINKELEN Over het in goede banen leiden van de verwachte grote toeloop maakt Paul zich geen zorgen. „Daar hebben we met het hele team de nodige maatregelen voor getroffen'', licht hij toe. ,,Iedereen kan bij ons veilig winkelen. Het wordt een feestelijk ontdekkingsreisje. Ik kan me voorstellen dat de lezers nieuwsgierig zijn geworden. Daarom kan ik ze alleen maar aanraden een kijkje te komen nemen in onze 'nieuwe' Bruna-winkel."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie