Interviewer Rik Bronkhorst (links) en cameraman Peter Tijssen interviewen bewoners van de Cromme Acker Staete in Voorthuizen.
Interviewer Rik Bronkhorst (links) en cameraman Peter Tijssen interviewen bewoners van de Cromme Acker Staete in Voorthuizen. Bram van den Heuvel

Samen Sterk Oranjetoer: geniet na van onze video's

28 april 2020 om 14:49 Evenementen

BARNEVELD Het was voor de kijkers, deelnemers en de organisatie van de Samen Sterk Oranjetoer maandag genieten geblazen. In een ruim vijf uur durende live-uitzending kwamen interviews, een rondrit door de gemeente en veel optredens voorbij. Kijk de livestreams terug op onze Facebookpagina.   

Tijdens deze dag werden er op Facebook en Barneveldse Krant.nl ook meerdere door de redactie gemaakte video-items getoond. Kijk de verschillende items terug, te beginnen met een splinternieuwe 'aftermovie', een speciaal gemaakte samenvatting van de Oranjetoer. Bekijk die video boven de tekst. In alle vroegte ging Stichting Terbroek op Koningsdag aan de slag om de zogenoemde 'Koningsdag-ontbijtjes' bij inwoners te bezorgen. Op die manier was er in Terschuur en Zwartebroek toch nog een oranje-gevoel. Bekijk het video-item hier.

In Barneveld waren er diverse straten die flink hun best hadden gedaan om toch nog wat van Koningsdag te maken. Ons videoteam ging langs bij initiatieven op het Grasland, Maisveld en Lange Voren. Ook Marcel Wijnen, directievoorzitter van Rabobank Gelderse Vallei, vierde Koningsdag. Tijdens de Oranjetoer werd hij geïnterviewd over het nieuwe initiatief in Barneveld: Vallei Inside. Bekijk het item hier.

In De Beeldentuin in Garderen is het verre van rustig. Carvers zijn druk aan het werk met mooie sculpturen. Eigenaar Adrie van Ee vertelt er alles over in deze video.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie