Afbeelding
..

Koningsdag live: Samen Sterk Oranjetoer gemeente Barneveld

27 april 2020 om 10:50 Corona

BARNEVELD Hoe viert de gemeente Barneveld Koningsdag/Woningsdag in coronatijd. De Samen Sterk Oranjetoer van de Barneveldse Krant brengt het vandaag van 11.00 tot 16.15 uur in beeld.

Meerdere wagens rijden met draaiende camera door de versierde straten. De beelden worden afgewisseld met interviews op locatie en optredens in de studio van Hype Automatisering. Bekijk hieronder de live beelden.

De Samen Sterk Oranjetoer is een initiatief van de Barneveveldse Krant, in samenwerking met Rik van der Woerd en Helden Live Stream. Om 16.15 uur eindigt de uitzending van de Barneveldse Krant. Helden Live Stream verzorgt aansluitend een muzikaal programma, te volgen via online videoplatform Twitch.

ANDERHALVE METER De organisatie benadrukt dat ze rekening houdt met alle geldende RIVM-richtlijnen, zoals anderhalve meter afstand houden, zowel tijdens het filmen als in de studio. ,,Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat mensen in groepen langs de route gaan staan, maar zwaaien vanaf bijvoorbeeld een balkon is natuurlijk erg leuk.''

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie