Ouder echtpaar zonder enige familie en totaal geen inkomen wonen in een krot
Ouder echtpaar zonder enige familie en totaal geen inkomen wonen in een krot E.Weitze

Hulp voor de allerarmsten dringend gewenst

25 april 2020 om 06:39 Corona Deel je nieuws

Hallo, even voorstellen ik ben Erwin Weitze 51 Jr oud en normaal woonachtig in het mooie Norschoten in Barneveld sinds december 2019 getrouwd met mijn Filipijnse vrouw. Door het Corona virus ben ik sinds 5 maart 2020 in een lockdown en was ik niet in de mogelijkheid terug te keren naar Nederland.

Na de eerste week begon het mij op te vallen dat de allerarmsten in ons dorp het heel erg zwaar aan het krijgen waren normaal is er al weinig maar kregen ze nog wel eens wat van de wat "rijkere" bevolking die ook niet veel hebben, maar nu ook niet meer want de regel geld hier no job no income no food, ze hebben hier niet zoals in Nederland een vangnet, en de goederen die wel uitgedeeld worden door de lokale overheid blijven plakken bij officials en burgemeesters enz.

Daarom heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mijn kerk waar ik bij aangesloten ben om een gift gevraagd, hier hebben ze heel erg graag aan meegewerkt en heeft geresulteerd in een goed bedrag wat wij ondertussen hebben omgezet in relief packages en ook verpreid hebben in totaal 50 gezinnen kunnen helpen met rijst corned beef sardines koffie en wat andere dingen. Ik zou dit graag een vervolg willen geven echter mijn vakantiegeld is al op en ook de kerk heeft maar beperkte middelen.

Daarom mijn oproep zouden jullie de mensen hier willen ondersteunen al uw giften zullen worden omgezet in levensbehoeften. Dank u voor het lezen van dit bericht en ik hoop dat u uw hart wilt laten spreken. https://www.geef.nl/nl/actie/relief-packages-voor-de-allerarmsten-in-tabunan-filippijnen/donateurs

Jonge vrouw met haar gehandicapt kindje geen inkomen of eten nu
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie