Meer dan 200 e-books en luisterboeken voor iedereen, ook als je geen Bibliotheeklid bent
Meer dan 200 e-books en luisterboeken voor iedereen, ook als je geen Bibliotheeklid bent de Bibliotheek Barneveld

Verrassingstas bij de AfhaalBieb in coronatijd

20 april 2020 om 12:55 Corona Deel je nieuws

Leden kunnen naast het zelf uitkiezen en reserveren van boeken (3 per keer) nu ook een Verrassingstas met boeken reserveren. Aan de hand van het ingevulde formulier met het gewenste genre dat ingevuld kan worden op de website www.bibliotheekbarnevel.nl zoeken de bibliotheekmedewerkers 3 boeken uit. Ook kinderen kunnen een Verrassingstas bestellen. Zij hoeven alleen maar hun leeftijd in te voeren. De boeken worden uiteraard op een veilige manier verzameld, verpakt en overgedragen.

De boeken kun je na het maken van een afspraak op dinsdag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 16.00 uur ophalen. Bel voor een afspraak, of als je vragen hebt, naar (0342) 403 483.

E-books en luisterboeken ook voor niet-leden
Ook niet-leden van de Bibliotheek kunnen doorlezen. Er zijn meer dan 100 e-books en meer dan 100 luisterboeken voor iedereen beschikbaar via de ThuisBieb-app en de LuisterBieb-app. oor jong en oud. Er is van alles wat: spanning, chicklit, sport en romantiek. 

De apps vind je in Google Play Store en de AppStore. Deze extra online boeken voor iedereen, zijn in ieder geval tot 10 mei beschikbaar. Als Bibliotheeklid kun je altijd  kiezen uit 28.000 e-books en 4.000 luisterboeken. Kijk hiervoor op www.onlinebibliotheek.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie