Afbeelding
Johan van Omme

Weer pech voor Theater op 't Zand

15 april 2020 om 20:54 Evenementen

KOOTWIJK Theater op 't Zand is voor het tweede jaar op rij afgelast. Afgelopen zomer gooide noodweer roet in het eten. Dit jaar heeft de organisatie besloten het festival niet te laten doorgaan in verband met de coronacrisis. De 20e editie staat nu gepland op 17 juli 2021.

,,We vinden het heel jammer, maar zijn tegelijkertijd ook blij dat artiesten, vrijwilligers en iedereen die Theater op ´t Zand een warm hart toedraagt bereid is volgend jaar opnieuw een bijdrage te willen leveren aan de uitvoering van dit unieke festival", aldus de organisatie. ,,We zullen dan met z'n allen extra genieten van bijzondere theater- en muziekvoorstellingen op de grootse zandverstuiving op de Veluwe."

Navraag heeft de organisatie geleerd dat ook de vrijwilligers, bedrijven en weldoeners die het evenement op het Kootwijkerzand elk jaar weer mogelijk maken, alle begrip hebben voor de verplaatsing. ,,We zullen regelmatig te vinden zijn op social media om iedereen op de hoogte te houden en een voorproefje te geven van wat men kan verwachten op 17 juli 2021", laat de organisatie weten. ,,Het zal opnieuw een ludiek cultureel festival worden waar je met je voeten in 't zand verrast zult worden door de bijzondere acts op en om het podium."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie