Afbeelding
Politie

Boete jongeren Kootwijkerbroek na negeren coronaregels

12 april 2020 om 16:31 Overig

KOOTWIJKERBROEK De politie heeft zaterdag in Kootwijkerbroek een aantal jongeren bekeurd, omdat zij zich niet hielden aan de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. 

De politie kreeg een melding dat een groep van tien tot twintig jongeren bij de Beatrixschool zou rondhangen. Ter plekke zagen agenten vanaf een afstandje een vuurtje met een groep jeugd. ,,Op het moment dat de collega's hen benaderden, gingen zij er snel vandoor'', meldt de politie op Facebook. ,,Uiteindelijk is een aantal jongeren staande gehouden. Het bleek dat zij al eerder waren gewaarschuwd in verband met de huidige maatregelen rond het coronavirus. Daarom hebben zij nu een proces-verbaal gekregen.''

FIETSEN Ook trof de politie rond de school aan de Kosterijweg ,,meerdere fietsen aan die niet op slot stonden. Deze fietsen waren niet van de jongeren die nog aanwezig waren. Ook lagen er meerdere persoonlijke spullen.'' De fietsen en overige spullen zijn voor 'zaakwaarneming' meegenomen en kunnen vanaf dinsdag worden opgehaald door de eigenaren.

,,Wij willen er nog eens op attenderen hoe belangrijk het is om je te houden aan de huidige maatregelen. Houd anderhalve meter afstand en vorm geen groepen van drie personen of meer'', waarschuwt de politie.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie