PREMIUM ARTIKEL

'Op 11 maart ging ik open. Vier dagen later brak de coronacrisis uit'

Corona
Foto: ...
10 apr 2020, 10:42
Job van Geresteijn: ,,Hartstikke blij dat ik me nu geen zorgen meer hoef te maken over mijn inkomen.''
Job van Geresteijn: ,,Hartstikke blij dat ik me nu geen zorgen meer hoef te maken over mijn inkomen.''
VOORTHUIZEN

Als tiener stond Job van Geresteijn (22) al uren in de keuken bij zijn moeder. Want koken is zijn lust en zijn leven. Op 11 maart dit jaar begon hij met het waar maken van zijn droom: een eigen onderneming. Door de coronacrisis spatte die op 15 maart alweer uit elkaar. Althans, zo leek het.

Freek Wolff

De Voorthuizenaar genoot in februari nog van een vakantie in Thailand, nadat hij in januari voor het laatst in loondienst was geweest.

Job van Geresteijn heeft zijn culinaire sporen verdiend bij gerenommeerde restaurants als De Echoput, terwijl hij cateringen en kookworkshops verzorgde bij PartyZ. ,,Dat vond ik helemaal fantastis..

Deel dit artikel via:









advertentie