Inzameling voor Voedselbank voorlopig alleen op eerste zaterdag van de maand

31 maart 2020 om 22:31 Mensen Deel je nieuws

In verband met de beperkende maatregelen als gevolg van de coronacrisis wordt de inzameling van levensmiddelen ten behoeve van de Voedselbank bij de Goede Herderkerk in Barneveld vanaf zaterdag 3 april voorlopig anders georganiseerd.

Vanaf die datum (dus zaterdag 3 april) kunt u tot nader order steeds op de eerste zaterdag van de maand levensmiddelen inleveren ten behoeve van de Voedselbank. Dit kan zoals gebruikelijk bij de Goede Herderkerk, van 9.00 tot 12.00 uur. In de maand april wordt met name koffie en thee ingezameld, maar rijst en pasta en wasmiddelen zijn eveneens van harte welkom!

Juist in deze ongekende crisistijd, waarin het voorzienbaar is dat meer van onze naasten een beroep zullen moeten gaan doen op de Voedselbank, is het des te belangrijker dat we hierin ondersteuning bieden.

Wij roepen u namens de diaconie van de Hervormde Gemeente Barneveld nadrukkelijk op om van uw overvloed iets af te staan voor uw medemens en op zaterdag 3 april de kratten van de Voedselbank ruimschoots te vullen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie