Afbeelding
Aber Media

Auto slaat over de kop op Voortse Ring; bestuurder gewond

30 maart 2020 om 06:26 Ongeval

VOORTHUIZEN Bij een eenzijdig ongeval op de Voortse Ring in Voorthuizen is zondagavond de bestuurder van een personenauto gewond geraakt. De man is met onder meer hoofd- en armletsel voor verdere controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 21.10 uur toen het voertuig, vanuit de richting van de Voorthuizerweg, in een bocht waarschijnlijk is gaan glijden, waarna de auto over de andere rijbaan en de berm in een sloot belandde. De wagen sloeg daarna over de kop en kwam tientallen meters verder weer op de rijbaan tot stilstand. Onderdelen lagen over grote afstand verspreid.

ZESDE ONGEVAL Een buurtbewoner gaf aan dat het ondertussen al het zesde ongeval is in de korte tijd dat de rondweg om Voorthuizen in gebruik is. De brandweer van Voorthuizen en het hulpverleningsvoertuig van Barneveld werden gealarmeerd, maar hoefden uiteindelijk niet ingezet te worden.

De auto, die total loss raakte, werd door een bergingsbedrijf afgevoerd. In verband met het ongeval sloot de politie de Voortse Ring tussen de Rijksweg en de Heuvelrandweg tijdelijk af voor het verkeer.

Bron video: Aber Media

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie