PREMIUM ARTIKEL

'Geen mondkapjes, maar hartige taartjes voor woonzorgcentra'

Maatschappelijk
Foto: ...
27 mrt 2020, 18:00
Yalmar van Pelt leverde vrijdagochtend hartige taartjes af bij de Ena woonzorgcentra in Barneveld, Scherpenzeel en Voorthuizen.
Yalmar van Pelt leverde vrijdagochtend hartige taartjes af bij de Ena woonzorgcentra in Barneveld, Scherpenzeel en Voorthuizen.
BARNEVELD/VOORTHUIZEN

,,Ik heb niet de door u de gevraagde mondkapjes, maar heb wel iets anders: gratis ambachtelijk gemaakte hartige taartjes voor uw bewoners, medewerkers en vrijwilligers.’’ Dat telefonische aanbod deed Yalmar van Pelt van ‘HoeSmaaktUHet‘ directeur Arjan Kiers van Zorggroep Ena vorige week. Kiers nam het aanbod aan en vanochtend werden in totaal 200 ‘pies’ inclusief salade en fruit afgeleverd bij woonzorgcentra Ruimzicht in Barneveld, Nieuw Avondrust in Voorthuizen en Het Huis in de Wei in Scherpenzeel.

André van der Velde

Dat Van Pelt momenteel door heel Nederland toert met een lading hartige taartjes, had de medewerker van het in Nieuw Vennep gevestigde bedrijf OnsMagazijn.nl, zelf ook niet verwacht. ,,Wij helpen winkeliers online te gaan door hen bijvoorbeeld 50.000 artikelen online aan te laten bieden. Zo kunnen lokale ondernemers een vu..

Deel dit artikel via:









advertentie