PREMIUM ARTIKEL

Barneveldse bedrijven razend druk met bevoorrading Nederland

Economie Coronavirus
Foto: H&S Group
24 mrt 2020, 17:25
Intermodaal vervoer door H&S Group, waarbij alleen containers op de trein of boot gaan, kan een bijdrage leveren aan het voorkomen van verspreiding van het coronavirus. ,,Wel zijn er telkens lokale vervoerders die het laatste stuk met hun truck vervoeren.
Intermodaal vervoer door H&S Group, waarbij alleen containers op de trein of boot gaan, kan een bijdrage leveren aan het voorkomen van verspreiding van het coronavirus. ,,Wel zijn er telkens lokale vervoerders die het laatste stuk met hun truck vervoeren."
BARNEVELD

De coronacrisis heeft grote impact op de werkwijze van Barneveldse bedrijven die actief zijn in de wereld van transport en logistiek. Welke maatregelen treffen zij om de bevoorrading van ons land door te laten gaan? En waar lopen chauffeurs tegenaan?         

Edward Doelman

De noodkreet was vorige week afkomstig van CNV Vakmensen. Onderhandelaar van de vakbond Tjitze van Rijssel vroeg om extra aandacht voor de positie van vrachtwagenchauffeurs. ,,Zij zorgen ervoor dat de winkels weer vol liggen. Ook met wc-papier. Maar ondertussen mogen ze bij de winkels en de distributiecentra vaak niet eens naar..

Deel dit artikel via:









advertentie