Thuisbezorging
Thuisbezorging Bakkerij Schuiteman

Bakkerij Schuiteman start bezorgservice voor ouderen in Garderen en Voorthuizen

20 maart 2020 om 11:58 Winkels Deel je nieuws

Bakkerij Schuiteman met vestigingen in Garderen en Voorthuizen start een bezorgservice voor ouderen. Aanleiding is de terughoudendheid bij met name ouderen om de winkels te bezoeken, veroorzaakt door de coronamaatregelen. “Het is de afgelopen dagen drukker dan voorheen in de winkel, maar oudere klanten zien we juist minder. Navraag leert dat zij wat minder makkelijk de deur uit gaan. Met deze tijdelijke gratis bezorgservice willen we ze letterlijk tegemoetkomen”, vertelt eigenaar Sander van den Top van Bakkerij Schuiteman.

De brood en banket bezorgservice werkt heel eenvoudig. Ouderen kunnen hun bestelling tot 17.30 uur telefonisch doorgeven aan de winkel in hun woonplaats. Deze zet de bestelde producten de volgende ochtend tussen 8.00 en 10.00 uur bij de voordeur en belt aan. Direct contact wordt zo vermeden. Betalen aan de deur hoeft niet, bij de bestelling zit een kassabon en het verzoek om het bedrag over te maken. “Mensen die wat handiger zijn met de computer, kunnen in onze webshop bestellen en meteen betalen. Ook voor hen geldt: voor half 6 ’s middags besteld, is de volgende morgen tussen acht en tien in huis”, aldus Sander van den Top. Het adres voor online bestellingen is:

https://webshop.bakkerijschuiteman.nl/

Overigens kunnen ook jongere mensen en klanten uit Garderen, Voorthuizen en plaatsen in de omgeving gebruik maken van de webshop en bezorgservice. Zij betalen afhankelijk van woonplaats, postcode een bijdrage in de bezorgkosten. Maar zo kunnen zij wel heel eenvoudig brood en banket in huis halen. “Het zijn uitzonderlijke tijden”, weet Sander van den Top. “Wij proberen er met ons team alles aan te doen om het voor jong en oud wat makkelijker te maken.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie