Interface Communicatie is een communicatiebureau waar de creativiteit dagelijks vanaf spat.
Interface Communicatie is een communicatiebureau waar de creativiteit dagelijks vanaf spat. Interface
Advertorial

Interface: team van creatieven

18 maart 2020 om 07:09 Zakelijk

EDE Creatie en vormgeving voor uiteenlopende opdrachtgevers. Dat is de grote kracht van Interface Communicatie. Een communicatiebureau waar de creativiteit dagelijks vanaf spat. Eigenaar Peter Mulder neemt je mee in zijn creatieve wereld.

Interface Communicatie is van vele markten thuis. Iets opvallends, eigens en unieks voor de klant bedenken, vaak vanuit het niets. Daar ligt de uitdaging voor het vierkoppige team. De highlights van Interface: concept en vormgeving, websites en online media, fotografie en film. En alles wat daar verder tussenzit, want soms lopen deze drie takken van communicatiesport ook door elkaar. Het is maar net wat de klant nodig heeft of vraagt.

Peter Mulder: ,,Ons pakket is veelomvattend als het om creatieve uitingen gaat. We doen veel in eigen huis, maar beschikken daarbij over een groot netwerk van bevlogen professionals als tekstschrijvers, pr-adviseurs, programmeurs of cameramensen. Hun inzet is afhankelijk van het project. Feit is dat we daardoor zowel grote als kleine projecten op kunnen pakken."

LOKAAL EN LANDELIJK Interface is een graag geziene partner voor zowel lokale als landelijke bedrijven en organisaties. Mulder: ,,We werken al bijna twee decennia voor de KNHS (de paardensportbond van Nederland), waar we uiteenlopende communicatieuitingen voor verzorgen. Wederzijds vertrouwen is een belangrijke fundering van deze samenwerking. Landelijk zijn we verder actief voor bijvoorbeeld het CDA, Klimmendaal (revalidatiespecialisten) en de Protestantse Kerk Nederland."

BREED PALET AAN DIENSTEN Ook in Ede en omgeving zijn de resultaten van Interface te bewonderen: ,,Andere opdrachtgevers zijn de onder andere de gemeenten Barneveld en Ede. Een mooie huisstijl voor de Van der Knaaphal is toch iets om trots op te zijn. Ook voor Cultura zijn we bijna dagelijks aan het werk. Een mooi voorbeeld is het jaarlijkse, culturele event 'Zomerbries', waar we alle online en offline uitingen voor verzorgen", vertelt Peter Mulder.

Hij vervolgt: ,,Kortom, we beschikken over een breed palet aan diensten met als belangrijke insteek: creatieve communicatie verzorgen, samen met de opdrachtgever. Met nieuwe ideeën komen, de klant ontzorgen en er altijd weer voor zorgen dat je vernieuwend en eigentijds bent. Dat is erg leuk en uitdagend."

Wat vind jij van de Gelderse Kring? ,,Ik vind het tof om andere ondernemers uit Ede en omgeving in een ontspannen 'setting' beter te leren kennen. Een erg prettige ondernemersclub."

Interface Communicatie, Bonnetstraat 14, 6718 XN Ede, 0318-643406, interface@ifcommunicatie.nlwww.ifcommunicatie.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie