Afbeelding
Jeroen van der Veer

SDVB-keeper vindt nieuwe club in Veenendaal

11 maart 2020 om 08:20 Voetbal

BARNEVELD Bij voetbalvereniging De Merino's komt volgend seizoen Tim van de Weerdhof (20) de selectie versterken. De huidige doelman van SDVB gaat met Koen Hagelstein de strijd aan voor de plek onder de lat. ,,Ik moest kiezen tussen DOVO en De Merino's en ik zie voor mijzelf hier meer kansen."

door Jeroen van der Veer

De basisspeler van SDVB maakte vorige week bekend te vertrekken en direct werd hij benaderd door derdedivisionist DOVO en tweedeklasser De Merino's. Het was dan ook een lastige keuze, moet de doelman bekennen. ,,Ze hadden beide een goed verhaal, maar mijn kansen lijken bij De Merino's groter."

STRIJD Voordat Van de Weerdhof naar SDVB ging, speelde hij bij DOVO. Zo doorliep hij daar de jeugdopleiding en keepte hij enkele wedstrijden in het eerste. Zijn collega was daar Koen Hagelstein, de keeper die hij nu opnieuw treft. ,,We gaan weer de strijd met elkaar aan", lacht de inwoner van Veenendaal. Of ik eerste doelman word? Dat moet blijken, maar om die reden ga ik wel naar De Merino's ja. Ik wil daar de man onder de lat worden."

Door dit besluit moest hij wel DOVO teleurstellen: ,,Ik heb mijn gevoel gevolgd. Misschien dat ik in de toekomst daar ooit keep, want ik heb wel ambities. Ik wil zo hoog mogelijk spelen, dus zeg nooit 'nooit', toch?"

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie