Stroe verliest topduel bij Blauw Geel '55

7 maart 2020 om 20:07 Voetbal

STROE Stroe heeft bij koploper Blauw Geel '55 een 2-1 nederlaag geleden.

Eip Janssen

,,Ik ben natuurlijk teleurgesteld over de nederlaag. Dat lijkt me logisch. Maar de ploeg heeft naar vermogen gewerkt. De 2-1 was in mijn ogen te voorkomen. Maar dat is ook voetbal", keek Stroe trainer Bert van den Brink terug.

Hij zag de eerste twintig minuten ene gelijk opgaande wedstrijd. ,,Ik zag kleine mogelijkheden over en weer en rekende al op een 0-0 ruststand. De 1-0 kwam als het ware uit de lucht vallen. De verdedigers dachten aan buitenspel en grepen niet in. Onze assistent-scheidsrechter vlagde niet. Simon Kooiman scoorde voor Blauw Geel '55 beheerst."

In de tweede helft verstopt Stroe zich zeker niet. ,,Dat kon ook niet. Wij wisten dat verliezen betekent voorlopig afhaken. De 1-1 na ruim een uur spelen (Roy Kruse, red.) vond ik verdiend. De 2-1 drie minuten voor tijd was in mijn ogen onverdiend. Waar de thuisclub een vrije trap op achttien meter kreeg, hadden wij er juist een verdiend. De krul van Kooiman was keeper Gerben Slingerland te machtig."

Ondanks de nederlaag kijkt Van den Brink met tevredenheid terug op de gespeelde wedstrijd.

,,Wij zijn bepaald niet weggespeeld. Ik vind dat Stroe het dit seizoen ondanks een wat krappe selectie sowieso goed doet. Zaterdag wacht het duel met Advendo'57. Een ploeg die onderin vecht om nacompetitievoetbal te ontlopen. Bij winst doen we goede zaken hoeven niet meer naar beneden te kijken", besluit de Stroe trainer.