Korfbal
7 mrt 2020, 22:56
Afbeelding
TERSCHUUR

Revival heeft dankzij een inhaalrace in de slotfase een kostbaar punt veroverd. In Barneveld speelde het team van trainer Albert Kuijsten uiteindelijk met 18-18 gelijk tegen Atlantis. Door de eerste puntendeling na een serie van zes nederlagen heeft de ploeg uit Terschuur de marge tot de degradatieplaatsen vergroot tot twee punten. In de Veluwehal was het duel tegen de opponent uit Mijdrecht in de eerste helft in evenwicht: 9-9. Na rust had Atlantis een sterke fase en leek Revival met vijf punten achterstand op weg naar een nieuwe nederlaag. In het laatste kwartier toonde de thuisploeg echter karakter en werd de inhaalrace in de laatste minuten met een verdiend punt beloond: 18-18. Trainer Kuijsten was na afloop niet ontevreden: ,,Het was een goede wedstrijd van onze kant, wij zijn tot het einde blijven strijden en hebben beleving en energie getoond. Aan de ene kant zijn we blij met het punt, aan de andere kant waren we bij winst vrijwel zeker van handhaving geweest".

Doelpuntenmakers: Fred Lozeman 6, Matthijs de Wit 3, Eltjo Lozeman 2, Bas Ringeling 2, Anke Verkerk 2, Janno Kamphorst 2, Laura Ringeling 1.