Afbeelding
Google Streetview

Bestuurder gezocht die doorreed na aanrijding op Barnevelds kruispunt

5 maart 2020 om 12:36 Ongeval

BARNEVELD Het slachtoffer van een aanrijding die afgelopen dinsdagochtend plaatsvond op de kruising Narcissenstraat/Plantagelaan in Barneveld verzoekt de persoon die hem aanreed zich te melden bij de politie.

Tim (17) reed met zijn racefiets het kruispunt op tussen 11.00 en 11.30 uur, komend vanuit de richting van De Watermolen, toen hij werd geschept door een auto. Hij had daar voorrang. ,,In de auto  zat een donkerblonde vrouw”, zegt zijn moeder Dicky. ,,Tim rolde de motorkap van de auto af, dus ze kan het niet hebben gemist. De vrouw sloeg haar handen voor de ogen, maar reed vervolgens wel door.” De vrouw reed in een lichtgrijze of lichtblauwe Ford, waarschijnlijk van het type Focus Wagon.

Tims verwondingen bleven beperkt tot een pijnlijke knie. Maar zijn racefiets kwam er minder goed vanaf. Het gaat hem en zijn moeder bij hun zoektocht naar de automobilist niet om de geleden schade, aldus zijn moeder. ,,Het gaat om het idee. Ik kan mij voorstellen dat je in paniek raakt als je plotseling iemand aanrijdt. Maar je laat iemand die persoon dan toch niet zomaar op de grond liggen?”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie