Afbeelding
Gerwin van Luttikhuizen

Voorthuizen zoekt naam voor nieuw dorpshuis

5 maart 2020 om 10:08 Overig

VOORTHUIZEN Plaatselijk Belang Voorthuizen en de gemeente Barneveld schrijven een prijsvraag uit voor de naam van het nieuwe dorpshuis in Voorthuizen. Degene met de beste suggestie voor het nieuwe dorpshuis met sporthal, wint een helikoptervlucht voor drie personen boven Voorthuizen.

Het nieuwe dorpshuis aan de Wikselaarseweg opent in september of oktober de deuren. Recent werd bij de bouw het hoogste punt bereikt. ,,Het moet een gezellig en levendig dorpshuis worden, waar inwoners graag samenkomen, deelnemen aan één van de vele activiteiten of sportief bezig zijn in de sporthal'', aldus de gemeente.

Het nieuwe Trefpunt moet vooral een multifunctioneel gebouw worden, dat ruimte biedt aan diverse verenigingen en organisaties. Zo is er plek voor onder meer de bibliotheek en de muziekschool, verschillende kegelclubs, sportverenigingen en scholen. Hart van het nieuwe gebouw vormt een centrale ruimte van 430 vierkante meter met horeca. Het gebouw krijgt ook meerdere vergaderruimten, een podium, een jongerensoos en oefenruimten.

Iedereen met naamsuggesties kan deze tot uiterlijk woensdag 1 april kwijt bij Plaatselijk Belang, via mailadres info@plaatselijkbelang.nl. In mei wordt de winnaar bekendgemaakt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie