Johan Jansen en Art Achterberg voor het duurzame pand van Achterberg Schilders.
Johan Jansen en Art Achterberg voor het duurzame pand van Achterberg Schilders. Feike Klomp Tekst

Achterberg Schilders kleurt uw bedrijf

26 februari 2020 om 15:45 Zakelijk

EDE Achterberg Schilders bestaat over drie jaar maar liefst honderd jaar. Een mijlpaal waar het huidige team nu al naar uitkijkt. De kracht Achterberg Schilders is dat het moderne schildersbedrijf voortdurend innoveert en meebeweegt met de laatste ontwikkelingen. Achteroverleunen is er niet bij. Commercieel-directeur Art Achterberg en technischdirecteur Johan Jansen geven een inkijkje in het kleurrijke Edese bedrijf.

Feike Klomp

Art Achterberg: ,,Wij werken voor een grote groep, vaak vaste opdrachtgevers. Van lokale aannemers, gemeenten, vastgoedbedrijven, verzekeraars, zorginstellingen, woningcorporaties tot verenigingen van eigenaren. Maar we zijn ook particulieren van dienst." Johan Jansen: ,,Onlangs mochten we een nieuwe opdrachtgever verwelkomen: Stedin, de netbeheerder voor gas en elektriciteit in de provincie Utrecht. En daar zijn we erg blij mee. Een mooie uitdaging, want het schilderen van elektriciteitshuisjes vraagt om kennis van zaken. Veiligheid staat daarbij voorop. Stedin verzorgt daarom voor onze schilders een speciale opleiding, zodat zij goed op de hoogte zijn van alle veiligheidsaspecten."

CERTIFICAAT Commercieel-directeur Achterberg: ,,Duurzaamheid en CO2-neutraal werken krijgen bij ons veel aandacht. Het huidige gasloze pand, dat wij ruim een jaar geleden hebben betrokken, ligt vol met zonnepanelen. Onlangs kregen wij namens de Climate Neutral Group een certificaat uitgereikt waaruit blijkt dat onze inspanningen om CO2 te reduceren worden gewaardeerd. Een mooie extra motivatie om op de ingeslagen weg door te gaan."

Jansen: ,,Ook op glasgbied zijn we met het milieu bezig. We verzamelen oud glas in voor hergebruik. Ons glas wordt honderd procent gerecycled." Het is wel duidelijk. Niet voor niets is het motto van het 75-koppige team van Achterberg…verduurzaamt uw vastgoed.

Achterberg: ,,Waar we verder trots op zijn is onze veelzijdigheid. Naast schilderwerk zijn we uw partner op het gebied van glasdiensten, onderhoud en renovatie, stukadoorswerk, spackspuiten en behangen. We kunnen daarnaast ook als hoofdaannemer fungeren op het gebied van onderhouds- en schilderwerk." Achterberg Schilders heeft ook een vestiging (steunpunt) in Amersfoort. Aan de Kryptonweg 9A (Industrieterrein De Isselt).

Informatie: Achterberg Schilders. Bonnetstraat 22A, 6718 XN Ede. T: 0318 63 41 01. E: info@achterbergschilders.nl I: www.achterbergschilders.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie