Een kleine greep uit het aanbod
Een kleine greep uit het aanbod JDuroy

Hivos-boekwinkel Barneveld: Maart is weer Boekenmaand!

2 maart 2020 om 22:25 Maatschappelijk Deel je nieuws

In maart is er de Boekenweek, maar de tweedehands boekwinkel van Hivos in Barneveld maakt daar altijd een hele Boekenmaand van. Daarom geldt in de hele maand 'twee voor de prijs van één' voor alle literatuur, romans en streekromans. Een deel van de leesboeken wordt royaal uitgestald in de gang van het gebouw, zodat de bezoekers alles op hun gemak kunnen bekijken. Zoals u van ons gewend bent is de keuze weer enorm.
Wij hopen weer op een grote opbrengst voor ons partnerproject van 'Stop Kinderarbeid' in Oeganda. De organisatie NASCENT werkt samen met de lokale gemeenschap aan het uitbannen van kinderarbeid in één van de armste wijken van de hoofdstad Kampala. Zo helpt uw aankoop mee aan het duurzame werelddoel 4: iedereen naar school. 
De Hivos-winkel is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 09:30 t/m 16:00 uur in gebouw De Ark aan Kapteijnstraat 20 (hoek Catharijnesteeg, vlakbij het centrum). Meer info of zelf actief worden? Bel 0342-412376 (tijdens openingsuren), mail naar hivos.barneveld@gmail.com, of laat een bericht achter op https://www.facebook.com/BarneveldHivos

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie