Playseat van gameseat
Playseat van gameseat Kalliane

Maas van Beek innoveert zijn Playseat verder voor Gameseat.info

27 februari 2020 om 22:44 Nieuws Deel je nieuws

Inmiddels is er al een sterk patent in Nederland en de VS verleent en voor Europa is het aanstaande voor de multifunctionele Playseat welke onder Gameseat.info op de markt wordt gebracht.

Maar ik blijf verder ontwikkelen en kwam op het idee om van de inklapbare stoel ook een normale zit als gamestoel te maken zegt de Barneveldse Willy Wortel gedreven als altijd. 

De stoel kan hierdoor op maar liefst 4 manieren gebruikt worden 1) Rally Race positie 2) F1 positie 3) in te stellen als kuipvorm 4) nieuwe vinding normale gametoel zit, waarbij men bijvoorbeeld in de huiskamer de simulator gewoon kan laten staan om erop te zitten. "vrouw des huizes zullen minder snel bezwaren maken om de Gameseat.info in huis te hebben staan grapt hij"

Het is een mooie extra uitvinding maar doordat het eigenlijk niet een technische verbetering is heb ik ervoor gekozen om geen zeer kostbare patent aan te vragen maar het model te deponeren en het op deze wijze in het openbaar te publiceren zodat deze multiseat toch nodige bescherming geniet besluit Maas

     

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie