beelden van de zomer bij De Betteld
beelden van de zomer bij De Betteld PR

De Betteld Groep opent eerste vakantiepark in België

25 februari 2020 om 11:06 Nieuws Deel je nieuws

De Betteld Groep opent komende zomer haar eerste vestiging in België. Camp de Limauges ligt in de Waalse bossen op een half uurtje van Brussel en nabij Walibi en is een groepsaccommodatie voor kampen, conferenties, familieweekenden, (school)kampen en studiegroepen. De Betteld heeft het management per 1 januari 2020 overgenomen en gaat de locatie en het pand verfraaien en geschikt maken voor groepen en allerlei toepassingen. De Betteld Groep is de grootste christelijke aanbieder van vakanties en conferenties.

Eerste Belgische vestiging

Camp de Limauges is in België een uiterst bekende locatie van de Belgische Evangelische Zending (BEZ) voor kerkelijke gemeenten, kampen en groepen. In 2019 heeft de BEZ haar naam veranderd in VIANOVA. De locatie op een terrein van drie hectare heeft een gebouw met meerdere grotere en kleinere slaapkamers en zalen die kunnen worden gebruikt voor ontmoetingen, spelen, eten en programmaonderdelen. Er zijn in totaal 150 bedden, waarvan stapelbedden op de grote kamers en gewone bedden in de kleinere kamers.

Geestelijke meerwaarde tijdens vakanties en conferenties

Het kampwerk van het huidige VIANOVA begon al in 1939 toen een begin is gemaakt met de locatie Camp de Limauges. Al ruim 80 jaar komen velen met een christelijke achtergrond naar Camp de Limauges. De Betteld heeft het management per 1 januari 2020 dus overgenomen van de BEZ. In Nederland is de Camping De Betteld in 1972 begonnen als kamperen bij een boer in het Gelderse Zelhem. In de loop der jaren is De Betteld gegroeid en profileert zich sinds in 2002 als vakantiepark & conferentiecentrum voor mensen met een christelijke achtergrond. Sinds 2012 zijn er vestigingen bijgekomen en sinds 2014 exploiteert De Betteld vier accommodaties in Zelhem, Amerongen, Doorn en Cadzand voor vakanties, conferenties en groepen. De Betteld richt zich met name op de christelijke markt en wil geestelijke meerwaarde bieden voor gasten in Nederland. België is daar dit jaar dus bijgekomen. De hoop en verwachting is, dat de Betteld de komende jaren zal doorgroeien in Europa. Daarvoor worden investeerders gezocht met een hart voor het evangelie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie