Peutervoorstelling Dikkie Dik en de taart wo 25 mrt in Trefpunt Voorthuizen
Peutervoorstelling Dikkie Dik en de taart wo 25 mrt in Trefpunt Voorthuizen Jet Boeke

Peutervoorstelling Dikkie Dik en de taart in Trefpunt Voorthuizen

21 februari 2020 om 12:41 Evenementen Deel je nieuws

Woensdag 25 maart is de superleuke peutervoorstelling ‘Dikkie Dik en de taart’ te zien in de theaterzaal van ontmoetingscentrum ‘t Trefpunt in Voorthuizen. De voorstelling over de beroemde figuur Dikkie Dik naar de boeken van Jet Boeke, begint om 10.00 uur en is voor peuters, kleuters, ouders en grootouders een feest van herkenning.

Over de voorstelling Dikkie Dik en de taart

Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hap; oh wat is dat lekker! Vlug neemt hij nog een hap en nog één… Dikkie Dik hou nou op, straks word je nog ziek! Maar Dikkie Dik luistert niet en ineens is de taart op. Wat nu? Zometeen komen al zijn vriendjes en dan heeft hij geen taart voor ze. Dikkie Dik zal zelf een andere taart moeten maken. Hij gaat op zoek naar melk, eitjes en appels voor een overheerlijke appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Oh oh, kan het feest nog wel doorgaan?

‘Dikkie Dik en de taart’ is een vrolijke en interactieve muzikale theatervoorstelling voor peuters, kleuters en hun (groot)ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling en er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. De voorstelling wordt gebracht door actrice Joes Boonen. Joes is op dit moment in theaters in Nederland en België te zien met haar twee solovoorstellingen ‘Dikkie Dik en de taart’ en haar nieuwste voorstelling ‘Bang Mannetje’.  Samen met Dirk Scheele is ze te zien op de populaire kinderzender Nickelodeon.

Activiteiten ‘t Trefpunt Voorthuizen

De voorstelling maakt onderdeel uit van een breder activiteitenaanbod in dit ontmoetingscentrum in Voorthuizen. Nu nog vinden deze evenementen plaats in de huidige locatie aan de Roelenengweg. Na de herfst wordt naar verwachting het nieuwe pand aan de Wikselaarseweg in gebruik genomen en zal daar het veelzijdige aanbod van activiteiten voor jong en oud verder worden uitgebreid.

Praktische info Dikkie Dik

Woensdag 25 maart; aanvang 10.00 uur; zaal open 9.45 uur. ’t Trefpunt Voorthuizen, Roelenengweg 25, 3781 BA Voorthuizen. Info en online kaarten à € 6,00 via www.trefpuntvoorthuizen.nl/agenda of vanaf een half uur voor aanvang aan de zaal, mits niet uitverkocht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie