Groepsfoto van redactie The News Barn. V.l.n.r. Amber Dexel, Elly-Anne Zoutewelle, Mitchel van der Hoef, Louise Lefèvre en Luc van 't Slot.
Groepsfoto van redactie The News Barn. V.l.n.r. Amber Dexel, Elly-Anne Zoutewelle, Mitchel van der Hoef, Louise Lefèvre en Luc van 't Slot. Louise Lefèvre

New(s)! Pop-up redactie The News Barn gaat van start

20 februari 2020 om 22:49 Uitderegio Deel je nieuws

5 studenten, 1 pop-up redactie en 1 locatie: The News Barn is van start! Wij zijn vijf studenten journalistiek van de Christelijke Hogeschool Ede, en de komende paar maanden zullen wij op zoek gaan naar het locale nieuws in Barneveld. Als redactie zullen we van alles coveren: van cultuur en maatschappij tot aan sport en politiek. Uiteindelijk hopen we door onze verhalen en nieuwtjes Barneveld in een nieuw perspectief te zetten en een frisse kijk op het dorp aan te bieden, voor de buitenwereld en de inwoners zelf. Een platform creëren met toegankelijk nieuws uit Barneveld: dat is wat we willen en waar we voor gaan.

Dit alles kunnen wij echter niet zonder uw/jouw hulp! Dus heeft u nou dat ene verhaal liggen waar wij iets mee kunnen, of ben jij degene die wel een vers nieuwtje voor ons heeft? Contacteer dan de redactie via onze social media @thenewsbarn of stuur een mailtje naar newsbarn@hotmail.com. Dit waarderen we ontzettend en vinden we ook nog eens hartstikke leuk om binnen te krijgen. Op de woensdagen zijn we als redactie ook standaard te vinden in de Bibliotheek Barneveld, voel je welkom om langs te komen. Jullie verhaal is ons verhaal! 

Uiteindelijk zullen onze artikelen vanaf maart wekelijks te lezen zijn op Medium.com en op onze eigen website, thenewsbarn.nl. Stay tuned & stay excited!

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie