SDVB niet meer in problemen na vroege voorsprong

Voetbal
15 feb 2020, 18:21
Ruano Taribuka scoorde één keer namens SDVB.
BARNEVELD

Na een halve wedstrijd was al duidelijk dat SDV Barneveld met drie punten terug zou keren naar huis. Ook al ontbrak Rico Kuijt vanwege ziekte in de basisopstelling en viel Jeffrey van Deuveren vroeg in de wedstrijd uit. Halverwege stond het 0-3 en was het daarna vooral een kwestie van uitspelen. Overigens kwam de ploeg van Johan de Man in de eerste tien minuten twee keer goed weg. ,,Tim (van de Weerdhof, red.) redde twee keer op voortreffelijke wijze en hield ons daarmee in de wedstrijd'', prees De Man zijn doelman. Daarna ging het lopen bij SDVB en werd er in korte tijd drie keer gescoord.

Na rust deden de bezoekers het nog wat rustiger aan. Ruano Taribuka die vroeg was ingevallen kreeg nog twee grote kansen om zijn tweede treffer van de middag te maken, maar slaagde daar niet in. Het had geen consequenties. Pas vlak voor tijd scoorde Hierden tegen, maar toen was de wedstrijd allang gespeeld.