Informatie-avonden Voorzieningenfonds op 4 en 9 maart, 'Inkomen bij ziekte voor ondernemers'

12 februari 2020 om 11:09 Nieuws Deel je nieuws

Inkomen bij ziekte ; dat is iets wat ondernemer wil ! Het Voorzieningenfonds is een regionale schenkkring voor en door ondernemers die elkaar helpen tijdens ziekte. Over een periode van maximaal 24 maanden ontvangt een zelfstandig ondernemer maandelijks een door hem of haar gekozen schenkingsbedrag van de overige leden.

Meedoen is laagdrempelig en kan ongeacht de leeftijd en ongeacht een eventueel medisch verleden. Er zijn slechts een drietal criteria ; u bent zelfstandig ondernemer, u bent op het moment van deelname arbeidsgeschikt en u verwacht binnen een periode van drie maanden na intekening geen ziekenhuisopname of medische ingreep.

Meedoen kan vanaf € 33,75 per maand – u ontvangt dan bij ziekte gedurende maximaal 24 maanden een maandelijkse schenking van  € 750,-. Intekenen kan tot € 2500,-. In dat geval zijn de maandelijkse kosten € 112,50.  Het enige commitment dat u maakt is dat u van uw gespaarde bedrag een medelid een schenking doet bij ziekte. Wat dit fonds uniek maakt is dat niet alleen bij ziekte maar ook bij overlijden van een lid een schenking wordt gedaan. Bij overlijden schenken de medeleden driemaal het schenkingsbedrag waarop is ingetekend. Samen met het saldo van de spaarrekening kan daardoor ook een deel van de uitvaartkosten worden bekostigd.

Stopt u na enig moment met zelfstandig ondernemerschap of uw lidmaatschap ? Dan komt het gespaarde geld u weer toe onder aftrek van een eventuele reservering voor lopende ziektegevallen.

De oprichting van dit fonds wordt begeleid door Varias Verzekeringen uit Ederveen in de persoon van Majan van Riessen. Zij richtte al eerder de Vereniging Voorzieningenfonds Foodvalley in Ederveen op. In Ederveen is het maximale aantal van 50 deelnemers bereikt. Omdat dit fonds vol zit start Varias Verzekeringen nu in Lunteren met Foodvalley II.

Wilt u weten of dit iets is voor u ? Op 4 en op 9 maart organiseert Varias Verzekeringen een informatieavond bij het Westhoffhuis in Lunteren. Inloop is vanaf 19.00 uur – om 19.15 uur wordt gestart met de presentatie en duurt ongeveer drie kwartier

Meld u aan via info@variasverzekeringen.nl of bel naar 0318-570243

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie