Een kleine greep uit het aanbod
Een kleine greep uit het aanbod JDuroy

Hivos-boekwinkel Barneveld: in februari weer korting op diverse boeken

6 februari 2020 om 21:32 Maatschappelijk Deel je nieuws

De tweedehands boekwinkel van Hivos in Barneveld heeft in februari een aanbieding op spanning en op alle boeken over landen en steden. In de hele maand geldt 50% korting voor deze boeken. Voor hetzelfde geld heeft u dus twee keer zoveel reisinspiratie of leesvoer.
De opbrengst van de verkoop wordt helemaal besteed aan ons partnerproject van 'Stop Kinderarbeid' in Oeganda. De organisatie NASCENT werkt daar doelgericht aan het uitbannen van kinderarbeid uit één van de armste wijken van de hoofdstad Kampala. Ze werkt daarbij samen met de lokale gemeenschap, zodat alle mensen bereikt worden. Op deze manier helpt uw aankoop mee aan millenniumdoel 2: alle jongens en meisjes gaan naar school. Via de Hivos-boekwinkel is in vier jaar tijd al ongeveer 25.000 euro voor dit project opgebracht!
De Hivos-winkel is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 09:30 t/m 16:00 uur in gebouw De Ark aan Kapteijnstraat 20 (hoek Catharijnesteeg, vlakbij het centrum). Meer info of zelf actief worden? Bel 0342-412376 (tijdens openingsuren), mail naar hivos.barneveld@gmail.com, of laat een bericht achter op https://www.facebook.com/BarneveldHivos.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie