PREMIUM ARTIKEL

Kevin Ooms verlaat SDVB

Voetbal
Foto: Melvin Taribuka
5 feb 2020, 19:35
SDVB Kevin Ooms
SDVB Kevin Ooms
BARNEVELD

Vijf seizoenen lang was Kevin Ooms vaste waarde bij SDV Barneveld. De 27-jarige verdediger wilde graag langer blijven. Toen bleek dat er twijfels waren bij de technische commissie koos hij eieren voor zijn geld. ,,Ik heb besloten om naar een andere club te kijken."

Peter Pos

Net als vele andere amateurclubs is ook SDVB bezig om de selectie voor volgend seizoen samen te stellen. Een flink aantal spelers heeft al bijgetekend. Van Zakaria El Biyar, Milan van Elten, Silvan van Hierden, Ricardo Mengerink, Stan van Rootselaar, Levi Smit, Luuc Knul, Ruben van de Streek en Roy Bronkhorst is bekend dat zij in de selectie blijven.
Nieuwkomers zijn Rob Knul, Ivar van Beek en Wilbert Thomassen. Lesley de Vette is daarentegen aan zijn laatste seizoen bij SDVB bezig, hij vertrekt binnenkort vanwege een nieuwe baan naar Paramaribo. Sinds gisteren is Kevin Ooms de tweede speler die vertrekt.
,,Vorige week kreeg ik een berichtje of ik op gesprek wilde komen'', vertelt de oud-speler van Be Quick, FC Zuthpen, De Graafschap en HSC'21. ,,Dat vond ik vrij laat, omdat ik altijd bij de eerste spelers zat waarmee gesproken werd."
,,Doordat ik altijd speel en vooral positieve reacties krijg van iedereen ging ik er vanuit dat we er zo uit zouden zijn. Al was ik wel benieuwd naar hoe de nieuwe trainer (Bart Schreuder, red.) er in staat.''
,,In het gesprek kreeg te horen dat er binnen de TC discussie was of ze wel of niet met me door wilden gaan. Om die reden kreeg ik op dit moment ook geen nieuw voorstel."

KNOOP Ooms kreeg nog wel te horen dat een voorstel om te blijven mogelijk nog wel kon komen. ,,Daar wil ik niet op wachten'', klinkt het resoluut. ,,Ik heb daar nog wel een nachtje over geslapen. Woensdag heb ik voor mezelf de knoop doorgehakt en gezegd dat ik verder zou kijken."
,,Ik ben nog helemaal fit. Als 27-jarige zit je op je top ..

Deel dit artikel via:









advertentie