Vrouwendag Gerust leven vanuit de Bron
Vrouwendag Gerust leven vanuit de Bron Carola Veldhuizen

Vrouwendag 'Gerust leven vanuit de Bron'

5 februari 2020 om 15:17 Activiteiten Deel je nieuws

Op 14 maart wordt er een vrouwendag georganiseerd met het thema: ‘Gerust leven vanuit de Bron’. Initiatiefnemers Beatrix Willemsen en Carola Veldhuizen hebben een hart voor vrouwen die op zoek zijn naar hun ware identiteit en die willen weten hoe zij hun talenten en hun verhaal in kunnen zetten. Jaarlijks organiseren zij diverse online challenges en vorig jaar organiseerden zij een kleinschalige vrouwendag met het thema ‘Niet perfect is ook oké’. Deze dag was zo’n succes dat ze besloten ook dit jaar weer een vrouwenevent te organiseren. 

Aan de hand van de boom uit Psalm 1, die gepland is aan waterstromen, wordt er nagedacht over de vragen: Weet jij wat jouw bron is? En weet jij hoe jouw levensboom eruit ziet? Door de kenmerken van de seizoenen naast jouw leven te leggen wordt er samen nagedacht over ‘Gerust leven vanuit de Bron’.

De dag bestaat uit een afwisselend programma waarin inspiratie, bemoediging, leren en ervaren afgewisseld worden met creativiteit, ontspanning, lekker (gezond) eten en stil worden. Alles om jou te laten ervaren hoe je gerust kunt leven vanuit de Bron. 
Jouw verhaal staat centraal en vanuit jouw verhaal willen we je uitdagen om eerlijk en kwetsbaar naar jezelf te kijken, om je verhaal te delen en om stappen te zetten. We willen deze dag ook genoeg ruimte bieden voor gebed. Jezus is ons voorbeeld en we mogen putten uit Zijn Bron.

Wanneer: 14 maart 2020
Waar: Huize Schaffelaar, Barneveld
Tijd 10-16 uur
Incl. uitgebreide, gezonde lunch

Verlang jij ernaar:
• om vanuit Gods ogen naar jezelf te leren kijken?
• om je talenten te ontdekken, te benoemen en te waarderen?
• om tijd voor jezelf, ontspanning en gezelligheid te nemen?
• om samen met vriendinnen en andere vrouwen te genieten van wat God je gegeven heeft?
• om gerust te leven vanuit de Bron?

Geef je dan nu op voor deze gave dag. Het is een dag in een kleinere setting, dus het aantal deelnemers is beperkt! Zorg dat je erbij bent!
Geef je op via www.steadycoaching.nl/bron
Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar info@steadycoaching.n

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie