Martijn Wentzel neemt Cloud Networking Award in ontvangst
Martijn Wentzel neemt Cloud Networking Award in ontvangst Extreme Networks

Internationale Cloud Networking Award voor Wentzo Wireless

3 februari 2020 om 12:31 Nieuws Deel je nieuws

Tijdens een internationaal networking event ontving Wentzo Wireless uit Garderen de Cloud Networking Award. Een prestatie van formaat, want maar liefst 175 organisaties uit heel Europa en het Midden-Oosten maakten kans op deze titel.

Het event vond plaats in Athene en stond in het teken van networking, cloud en innovatie. Als gerenommeerde netwerkspecialist beschikt Wentzo over veel kennis en ervaring van (wireless) networking en cloud. Deze know-how én de focus op innovatie waren voor de jury doorslaggevend om de ‘Cloud Networking Award 2019’ toe te kennen. Sean Collins sprak namens de jury lovende woorden: “The Wentzo team has always been on the forefront of innovation and was the first to introduce Wireless As A Service. They are recognised in the market for their know-how and focus”.

Wentzo bedenkt, bouwt en beheert complete netwerkinfrastructuren voor bijvoorbeeld onderwijs- en zorginstellingen, maar ook voor overheden, retailketens en diverse grote warehouses. Zo rekent zij Hanzehogeschool, Hogeschool Utrecht, Mc Donald’s en Wehkamp tot haar klanten. Martijn Wentzel, commercieel directeur van wentzo, nam de award in ontvangst. “Als team Wentzo zijn we trots op deze erkenning. We zien dit als een aanmoediging om nóg meer in te zetten op innovatie en onze klanten volledig te ontzorgen op networking gebied”.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie