Korfbal
1 feb 2020, 22:12
Afbeelding
TERSCHUUR

Revival is er niet in geslaagd de vrije val op de ranglijst te stoppen. In Hoorn verloor de ploeg van trainer Albert Kuijsten teleurstellend met 17-12 van laagvlieger ADOS. Door de vijfde nederlaag in de laatste zes wedstrijden staan de als zesde geklasseerde Terschuurse korfballers nu nog maar een punt boven een degradatieplek. In de Ados-hal was de thuisploeg vanaf het eerste moment sterker dan Revival, verrassend gezien de eenvoudige 19-11 zege voor Revival op de eerste speeldag. In de eerste helft nam ADOS al een flinke voorsprong getuige de 12-5 ruststand. In de tweede helft herstelde Revival wat, zonder ooit nog aanspraak te kunnen maken op een resultaat. Trainer Kuijsten was duidelijk en teleurgesteld: ,,Het spel was zo slecht als de uitslag doet vermoeden. Bij ons ontbrak de overtuiging en ADOS was elke keer een stapje feller".

Doelpuntenmakers: Maaike van Veldhuizen 2, Bas Ringeling 2, Laura Ringeling 2, Eltjo Lozeman 2, Martin Verkerk 1, Anke Verkerk 1, Matthijs de Wit 1, Djurre Visser 1.