Voetbal
1 feb 2020, 22:14
Afbeelding
BARNEVELD

VV Barneveld is goed uit de winterstop gekomen en pakte tegen Gorssel met 0-2 de tweede overwinning. Hoewel Gorssel wat beter aan de bal was, wist een fysiek sterker Barneveld er een gelijk opgaande wedstrijd van te maken. In de 4e minuut pakte Danny Wattimena een verkeerde terugspeelbal op, maar wist de kans niet te verzilveren. Gorssel kreeg daarna de betere mogelijkheden. Keeper Bart de Bont hield met een schitterende redding op een schot van Thomas Tuller de nul voor Barneveld vast en Coen Fieret redde bij een inzet van Bram Bötzel, toen zijn doelman al gepasseerd was.

Na de hervatting zette Barneveld met de wind in de rug Gorssel onder druk. In de 46e minuut kon doelman Gijs Kamphuis nog net voorkomen dat Fabian van Esch Barneveld op voorsprong zette. In de 61e minuut was ook Kamphuis echter kansloos. Adem Sanli werd in zijn rush op de rand van de zestien gevloerd. Het slachtoffer ging zelf achter de vrij..