Voetbal
1 feb 2020, 22:21
Afbeelding
TERSCHUUR

De openingsfase van de wedstrijd was nog voor Terschuurse Boys. Al in de 3e minuut zag Gydo Vos een inzet via doelman Remon Butz net langs de verkeerde kant van de paal verdwijnen, terwijl de doelman bij inzetten van Jeffrey van Belkum en Milan van Veldhuizen zijn ploeg zijn ploeg ook op de been hield. Halverwege de eerste helft werd Zeewolde gevaarlijker. Doelman Gerben Hilgers redde knap op schoten van Reinier Jouwstra en Abdellal Akachar, terwijl Terschuurse Boys eenmaal goed weg kwam met een schot van Reinier Jouwstra op de lat. Toch kwam Terschuurse Boys in de 41e minuut op voorsprong. Gydo Vos schoot een vrije trap onhoudbaar achter Remon Butz; 1-0.

De tweede helft was nauwelijks begonnen of Jan Struik scoorde de gelijkmaker; 1-1. Zeewolde bleef sterker en kwam na een scrimmage door een ongelukkig eigen doelpunt in de 59e minuut op voorsprong; 1-2. Zeewolde behield het initiatief, maar zag Terschuurse Boys door een door Gydo Vos benutte strafschop in de 75e minuut op gelijke hoogte kome..