Voetbal
1 feb 2020, 22:23
Afbeelding
VEENHUIZERVELD

Rood Wit domineerde in het eerste half uur de wedstrijd. Het leverde in de 7e minuut een voorsprong op. Op aangeven van Justin Bos draaide Winand van de Kamp goed weg bij zijn tegenstander en liet keeper Luuk Nijman kansloos; 1-0. Rood Wit kon de voorsprong niet uitbreiden en Hoevelaken nam het initiatief over. Nadat Hoevelaken wat mogelijkheden had laten liggen en doelman René van Hemel een schot van Ludo Horst goed had gestopt viel in de 45e minuut de gelijkmaker. Daniel Bezembinder kopte een vrije trap van Robin Elverding onhoudbaar achter Van Hemel; 1-1.

De eerste kansen na de rust waren voor Rood Wit. Luuk Nijman kon een kopbal van Marcel van Nieuwenhuizen nog net over de lat werken en had geluk bij een schot van Bram van Meerveld op de paal. In de 65e minuut zette Pascal de Jong Hoevelaken op voorsprong; 1-2. In de 84e minuut leek Daniel Bezembinder de wedstrijd definitief te gaan beslisse..