De prijzentafel wordt van tevoren goed bekeken!
De prijzentafel wordt van tevoren goed bekeken! Rafael Taribuka

Kidsclubbingo SDVB weer een groot succes!

28 januari 2020 om 11:55 Verenigingen Deel je nieuws

Vrijdag 24 januari was het weer tijd voor de jaarlijkse kinderbingo van SDVB. Ook de derde editie van dit prijzenfestijn was een groot succes. Met maar liefst 164 kinderen van de JO9 t/m JO13 was het weer een grote opkomst, er was werkelijk geen stoel meer vrij!

De bingo deelnemers werden ontvangen in de clubkantine door het enthousiaste kidsclub team met een lekker muziekje en vanaf 19.00 uur werd er in 2 rondes gestreden om de felbegeerde prijzen die beschikbaar waren gesteld door de vele sponsoren, dank daarvoor! Voor degene die na deze rondes niet in de prijzen waren gevallen werd d.m.v. een loterij alsnog kans gemaakt op een van de prijzen.

Vele kinderen gingen met een prijs naar huis waaronder ook veel teamprijzen zoals met je team zwemmen, bowlen, sporten, trainen met SDVB1, patatje eten etc. Dit was weer mogelijk gemaakt dankzij fantastische Barneveldse Sponsors. Het was een groot succes en op naar de 4e editie van dit prijzenfestijn!

De kidsclub van SDVB organiseert vele activiteiten voor de jeugdleden van de club. Kijk in de agenda www.sdvb.nl voor de volgende activiteit, daar moet je toch bij zijn!

Een sportieve groet,
Kidsclub SDVB

De spanning is om te snijden
Bijna Bingo!!!
Welgeteld 164 kids aan de Bingo
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie