Martijn Broekhuizen temidden van Kim Kötter (l), zijn partner en model Nicky Opheij (r) tijdens de feestelijke uitreiking van de Nationale Auto Awards.
Martijn Broekhuizen temidden van Kim Kötter (l), zijn partner en model Nicky Opheij (r) tijdens de feestelijke uitreiking van de Nationale Auto Awards. Erik Peek Fotografie

Autovakmeester Broekhuizen wint Award

28 januari 2020 om 11:37 Advertorial_2

BARNEVELD Voor Martijn Broekhuizen van Autovakmeester Broekhuizen kon onlangs de dag niet meer stuk toen hij vernam dat zijn garage aan de Harselaarseweg door de De Nationale Auto Awards was uitgeroepen tot beste autobedrijf van Barneveld. Vorige week toog hij naar Aalsmeer waar tijdens het feestelijke Award Festival de winnaars in de verschillende categorieën bekend werden gemaakt.

De Nationale Auto Awards geeft elk jaar uitblinkers in de autobranche het podium dat zij verdienen. „Met een beoordeling van 9,3 sleepten we een Gouden Award in de wacht en we zijn trots op die waardering van onze klanten", zegt Martijn. Met genoegen kijkt hij terug op de prijsuitreiking van de awards door presentatrice en Miss Universe 2002 Kim Kötter.

AUTO-ONDERHOUD Ruim tien jaar geleden begon Martijn zijn eigen garagebedrijf. Vorig jaar sloot hij zich aan bij het netwerk van Autovakmeester. Inmiddels is zijn bedrijf ook BOVAG-gecertificeerd. „Bij ons kunt u terecht voor alle vormen van service en dienstverlening op het gebied van auto-onderhoud. Ons team van monteurs wordt voortdurend bijgeschoold en we beschikken over de modernste apparatuur waarmee we ieder probleem snel en vakkundig kunnen oplossen. Bij Autovakmeester Broekhuizen kunt u met elk merk en type auto terecht. Bovendien bieden wij onze klanten bij alle uitgevoerde werkzaamheden 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties."

Niet alleen voor het periodieke onderhoud staat Autovakmeester Broekhuizen garant, ook voor betrouwbare occasions voor een betaalbare prijs kunt u er terecht. „Leasen is ook mogelijk", zegt Martijn. „Daarbij zorgen we voor de beste Private Lease oplossing, want we werken uitsluitend met aanbieders die aangesloten zijn bij het Keurmerk Private Lease. Onze overeenkomsten zijn standaard voorzien van verzekering, wegenbelasting, reparatie, onderhoud en banden. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Voordeel is dat de auto bij ons in onderhoud blijft."

„Daarnaast kunnen klanten zich bij ons abonneren op pechhulp in binnen- en buitenland. Bij ons kunnen klanten er zeker van zijn dat hun auto in goede handen is", benadrukt Martijn. „Persoonlijke aandacht en betrokkenheid voeren bij ons de boventoon. Dat we zijn uitgeroepen tot beste autobedrijf van Barneveld en een Golden Award hebben gekregen betekent voor ons de kroon op ons werk."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie